Swiss Village: un proiect imobiliar într-un cadru natural din imediata apropiere a Sibiului

Swiss Village este un complex de case cu apartamente de două sau trei camere care vă oferă foarte aproape de oraş o oază de linişte, atmosferă civilizată, siguranţă, confort şi un sistem modern de dotări. Compartimentările bine gândite, practice şi ingenioase ale spaţiului interior, o gamă completă de utilităţi necesare unei locuinţe, spaţii de recreere, dar şi accesul facil la infrastuctura Sibiului vă stau la îndemână.

Arhitectura unei experienţe moderne de a locui

Arhitectura caselor multifamiliale răspunde cerinţelor lumii moderne şi îmbină funcţionalitatea şi eficienţa cu armonia şi confortul. Dorind să le oferim viitorilor locatari un trai cât mai plăcut, ne-am decis să nu construim mai mult de trei nivele, astfel că în afară de parter, casele au un singur etaj şi mansardă. Fiecare apartament dispune la etaj de un balcon mare cu vedere spre munţi iar la parter de terasă şi grădină. Casele din ansamblu sunt legate prin alei, parcările sunt la îndemână şi pentru copii am amenajat un loc de joacă înconjurat de verdeaţă.

Vizitaţi-ne la Swiss Village!

Complexul de apartamente se află la 1,5 km de la ieşirea din Sibiu înspre Cisnădie, ceea ce asigură o viaţă aproape de natură, dar şi acces rapid la infrastructura Sibiului. În doar câteva minute ajungeţi în centrul Sibiului, la grădiniţe, şcoli şi alte puncte de interes, iar Shopping City este la o aruncătură de băţ!