MAX Development înseamnă experienţă şi dezvoltare

Cartierele rezidenţiale sunt proiectate după standarde moderne şi sunt rezultatul colaborării unui grup de arhitecţi şi constructori elveţieni cu experienţă internaţională, şi a unor specialişti de pe plan local. MAX presupune să dai ce e mai bun, de aceea garantăm construcţii trainice şi valoroase, pentru că ele sunt realizate cu pasiune. Vă oferim soluţii durabile şi eficiente pentru căminul perfect – iar dumneavoastră puteţi începe o nouă viaţă într-un cartier nou, care dă valoare experienţei de a locui.

 

Construcţiile de viitor sunt adevărate valori pentru cumpărători

Proiectele noastre se bazează pe un concept clar. Experienţa noastră internaţională indelungată în domeniul construcţiilor reprezintă o garanţie că produsele noastre îşi păstrează valoarea. Construim serios şi solid pentru a asigura clienților noştri costuri reduse pentru întreţinere. Valoarea cheltuielor de încălzire scade la jumătate faţă de cele pentru casele convenţionale, pentru că noi punem accent pe o izolaţie foarte bună.

 

Transparenţă în construcţie

Cei interesaţi pot veni pe şantier pentru a urmări cum “cresc” casele noastre de locuințe, de la izolarea fundaţiei până la izolarea acoperişului şi montarea coamelor. Vă arătăm cu mare plăcere fiecare pas în construirea unei locuințe moderne – şi cum trebuie să arate un şantier bine organizat. La cerere, veţi primi o documentaţie fotografică a întregului proces de construcţie a locuinței dvs.